Uw zorg is onze Care
 

Over Francise4Care

Francise4Care staat voor professionele zorgverlening. Ik kreeg de zorg voor de medemens met de paplepel ingegoten. Als klein meisje wist ik al helder waar mijn toekomst lag, namelijk in de zorg. 

Ik leerde ook de zelfkant van de zorg kennen wat mij alleen maar sterker maakte nog meer energie in het realiseren van mijn dromen te steken. Mijn drijfveer is dat ik heel graag mensen help. Door mijn contacten met cliënten werd ik daarin géén seconde teleurgesteld. We door de zorgbeslissers die optimale menselijke zorg door budgettering genadeloos blijven afknijpen. Het riep voor mij de vraag op " WAT KAN IK ER AAN DOEN!"

Met een lange loopbaan van ruim 20 jaar in de zorg, nam ik ongeveer 3 jaar geleden de duik in het diepe door mijn eigen zorgverleningsbedrijf Francise4Care te beginnen. Ik maakte een bewuste keuze voor menselijke zorg met een kloppend hart in plaats van een tikkende stopwatch. Dat laatste is helaas té vaak realiteit. Ik werk samen met een team collega's die dezelfde missie en visie hebben. Het geeft tevens dé garantie dat cliënten niet elke keer een andere zorgverlener aan hun bed hebben staan.

Interesse? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.